Şehir Valisi - Laquen de Owl

Sticked
Kabul Edildi
188 views
Asıl adı Laquen Kiszar. İlk vali olarak atandığında 26 yaşındaydı. Babasının yolundan ilerleyen Laquen, 30 yaşlarında babasını kaybetti. Annesini zaten hiç görmemişti. Varlıklı bir ailesi olmasının yanı sıra, kendisini hep yalnız hissetmiştir. Arkadaşlarından uzak kalmış ve kendini her zaman doğru bildiği işi yapmaya adamıştır. Kral Ollessar ile konuşmaları sonucu bu diyara adımını atmaya karar vermiş, kendine yeni görevler edinmiştir. Bay Laquen, fiziki ve ruhen çok güçlü bir insandır. Genellikle sakin bir yapısı vardır ancak bazı kararları doğrultusunda sokak ortasında insanları rencide edebilir, dövebilir de. Kral Ollessar'ın yokluğunda çok iyi şeyler yapması sonucunda "Owl" -Owl unvanı, gece gündüz çalıştığı için kral tarafından verilmiştir. Her şeyi bilir ve duyar. Bu sebeple Owl denilir.- unvanını almıştır. 

Bu karakterle oynayacak olan kişi, şehir içindeki oluşumları - köylerden gelen vergileri ayarlayabilecek, loncaları denetleyecek, kralın izniyle turnuvalar düzenleyebilecek, town watch doğrudan bu kişiye bağlı olacak.- 

Başvuru için;
İsim: 
Guid:
Kısa bir rol örneği:
Gereken özellikler, iyi derecede rol bilgisine sahip olmak. Saygılı olmak ve üsluba dikkat etmek.  Eşit ve adaletli davranmak. Yazım kurallarına dikkat etmek.

İsim: Ege
Diğer serverlardaki bilinen isimleriniz: Ragna Valgardottir , Archduke Viktor Legory 
Guid: 1541357
Kısa bir rol örneği:
+ /me elindeki kağıtları sertçe masaya fırlatır ve sol eliyle koltuğundan destek alarak doğrulur.
+ Ne demek vergiler fazla ve tüccarlar burada durmak istemiyor? Haydutların ortasında kalmak istemiyorlarsa buraya gelecekler.
- Efendim şehrin zenginliği için tüccarlarla aramızı iyi tutmalı ve ticareti kuvvetlendirmeliyiz ama.
+ /durum Sol elini çenesine götürerek çenesini yavaşça kaşıdı ve bakışlarını masaya fırlattığı kağıtlarda gezdirmeye başladı.
+ *Burnundan uzun bir nefes aldı ve ekledi* Haklısın, şehire yeni bir duyuru asın, vergiler dörtte biri kadar düşürüldü. Aynı zamanda kral ile konuşup turnuva ayarlatacağım. Ne de olsa turnuvadan en çok kazançlı çıkanlar tüccarlardır.
- Haklısınız efendim, hemen gidiyorum. *Seri adımlarla Vali'nin odasından çıktı*

Onaylandı. 

Reply